Køb dine julegaver til Black Friday og Cyber Monday

Black Friday og Cyber Monday er nogle amerikanske indkøbsdage, der også er blevet overtaget af de danske butikker. På Black Friday giver især de store kædebutikker enorme rabatter på deres produkter. På Cyber Monday er det typisk mindre butikker og webshops, der giver gode tilbud, når du handler på nettet. Begge dage falder i slutningen af november. Black Friday er altid dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, mens Cyber Monday altid er mandagen efter Thanksgiving.

Begge dage falder derfor altid i slutningen af november, hvilket gør dem perfekte til at købe nogle gode julegaver til familie og venner. Når du kan få det hele til det halve, kan du jo købe nogle meget større julegaver til din familie, end du ellers ville have kunnet. Eller du kan købe det, de ønsker sig, til meget færre penge. Det varierer, hvilken strategi folk bruger. Faktum er dog, at der er mange penge at spare. Det gælder både på mærkevarer og mindre high end mærker.

Det er derfor en god ide at bede om venner og families ønskesedler tidligt. På den måde kan du være på forkant i forhold til julen og gå december i møde uden at skulle bekymre dig om, at du også skal nå at købe julegaver. Det er derfor ikke kun penge, du sparer. Du sparer også dig selv for en masse stress og jag. I stedet kan du nyde december måned og alle de julearrangementer, der er.

Elektronik til Black Friday og tøj til Cyber Monday

Når du har fået vristet ønskesedlerne ud af din familie i god tid, er det nemt at vide, hvilke dage du skal købe hvad. De danske butikker har nemlig i høj grad overtaget opdelingen fra de amerikanske butikker. Her kan du spare rigtig mange penge på elektronik på Black Friday, mens du på Cyber Monday finder en række gode tilbud på tøj. Se en god oversigt på blackfridaydanmark.dk.

Når din far ønsker sig en ny gps til bilen, ved du derfor, at det er på Black Friday, at du skal ud og finde en god en til ham. Det kan være, at du køber den, han ønsker sig. Det kan også være, at du bruger lidt flere penge på at få en, der er bedre. Når den nu er på tilbud, kommer den sikkert til at koste det samme, som den, han ønskede sig, normalt vil koste. Husk, at du skal ned i butikken for at købe tingene til Black Friday.

Hvis din mor ønsker sig tøj til jul, kan du på Cyber Monday sidde klar ved tastaturet for at bestille tøj hos hendes yndlingsbutik. Når tøjet er så billigt, har du sikkert mulighed for at købe en ekstra kjole til hende. Det er derfor en god måde at give hende lidt ekstra på.

Sørg for selv at være i god tid med ønskesedlerne til Black Friday og Cyber Monday

Når du beder andre om at lave ønskesedler til Black Friday og Cyber Monday, er det selvfølgelig også en god ide, at du selv er i god tid med dem. Du kan eventuelt prøve at se på, hvad der kommer til at være på tilbud de forskellige dage. Hvis du ønsker dig nye køkkenmaskiner, er det Black Friday, at din familie skal i byen. Hvis du derimod ønsker dig nyt tøj eller nye sko, er det en god ide, at du giver dem et hint om, at de skal holde med din yndlingstøj- eller skobutik. På den måde kan du få det, du ønsker dig – og de kan købe det til en billig pris. Det er derfor en god måde at spare penge på julegaverne.