En komfortabel seng

Er din gamle seng blevet hård, og har fordybninger så den ikke længere er komfortabel? Så er det måske tid til at investere i en ny. En seng holder ikke for evigt, men med den rigtige behandling, og regelmæssig pleje, har du en seng der kan holde mange år, uden at miste blødhed og forringelse af din nattesøvn. Den rigtige seng passer ind i dit soveværelse, og dækker dit eget behov, som kan være ekstra opbevaring eller mulighed for elevation.

Hvilken slags seng passer dig

Der er mange forskellige slags senge på markedet, en elevationsseng er god hvis du har gangbesvær og ønsker en seng der kan hæves og sænkes. En skabsseng har indbygget skabe og er god til opbevaring samt besparelse af plads i dit soveværelse, da alt er samlet i sengen. Det samme gælder senge med opbevaring under sengen som sikrer optimal udnyttelse af din plads i hjemmet, og reducere støvet der samler sig under din seng.

Forlæng levetiden og komforten på din madras

Ønsker du at bevare komforten og blødheden i din seng, er det vigtigt du behandler den ordentligt. En seng bliver brugt lang tid hver nat, og man skal enten skifte sove position, eller jævnligt rotere madrassen for at undgå fordybninger, og slid på madrassen. Det er også godt at udlufte en madras eller lang tids brug, og for at undgå lugtgener. Udskiftning af sengetøj regelmæssigt, og undgå for meget fugt, vil holde madrassen frisk og så god som ny længe. Undgå at spise mad i sengen og spilde vand. En god madras kan sagtens holde 10+ år hvis man behandler den ordentligt. Se aktuelle senge tilbud

Mangler din seng en opgradering

Så er en topmadras en god investering, som vil forbedre din komfort i sengen og du undgår at kunne mærke fjedre gennem madrassen, det er ubehageligt og ødelægger en god nats søvn. En topmadras produceret i moderne memory foam, former sig helt efter din krops bygningen, og støtter dig de vigtige steder, så du både har en blød og behagelig top madras, men også en madras der er stabil og støttende, uden du synker alt for meget ned i den.